Hallituspartnerit podcast Radio Porissa

Suositeltava kuva Hallituspartnerit podcast Radio Porissa - Hallituspartnerit podcast Radio Porissa

Radio Porin Hallituspartnerit podcast esittelee Reijo Kiskolan strategiasuunnitteluun liittyviä ajatuksia, kokemuksia ja näkemyksiä. Reijo Kiskola toimii HKScan Oyj:n hallituksessa ja sen puheenjohtajana. Jos strategiasuunnittelu kiinnostaa sinua, käännä radiosi taajuudelle 89,4 ja aloita mielenkiintoisen podcastin seuraaminen! Podcast on mahdollista kuunnella myös äänitteenä Radio Porin nettisivujen kautta.

Post kuva Hallituspartnerit podcast Radio Porissa Podcastin teema - Hallituspartnerit podcast Radio PorissaPodcastin teema

Kuulet podcastissa esimerkiksi, miksi Reijo Kiskolan mielestä strategiasuunnittelu on yrityksissä niin kovin tärkeää, ja mitä tällainen suunnittelu oikeastaan tarkoittaa. Podcast kuuluu Satakunnan Hallituspartnerit ry:n tuottamaan ohjelmasarjaan, jonka luonteva osa se on. Podcastissa Reijo Kiskolaa haastattelee Satakunnan Hallityspartnerit ry:n jäsenenä toimiva Juha Harttunen.

Post kuva Hallituspartnerit podcast Radio Porissa Kuka on Reijo Kiskola 1 - Hallituspartnerit podcast Radio Porissa

Kuka on Reijo Kiskola?

Reijo Kiskola on koulutukseltaan meijeri-insinööri. Hän on syntynyt vuonna 1954 ja toiminut HKScanin hallituksessa puheenjohtajana 27. marraskuuta 2018 alkaen. Lisäksi hän on toiminut sen väliaikaisena toimitusjohtajana 27. marraskuuta 2018 – 3. helmikuuta 2019.

Hänellä on takanaan vankka työura, jonka aikana hän on toiminut esimerkiksi Arla Foods Amban johtoryhmän jäsenenä vuosina 2016 – 2017, Arla Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2011 – 2017, Arla Ingman Oy:n toimitusketjusta vastaavana johtajana vuonna 2011 ja Hämeenlinnan Osuusmeijerin toimitusjohtajana vuosina 2007 – 2010.

Post kuva Hallituspartnerit podcast Radio Porissa HKScan Oyjn arvot - Hallituspartnerit podcast Radio PorissaHKScan Oyj:n arvot

HKScan Oyj pitää yhteisiä arvoja työn tärkeinä pilareina ja oppaina. Ensinnäkin HKScan Oyj haluaa inspiroida ja innostaa kuluttajia uusien ruokaelämysten kautta sekä tehdä ruokamaailmasta entistä mielenkiintoisemman. HKScan Oyj pyrkii siihen, että sen digitaaliset ratkaisut, konseptit ja tuotteet olisivat kaikki mukana kehittämässä entistä mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa ruokamaailmaa. Uteliaisuus on HKScan Oyj:n inspiraation lähde ja yritys pyrkiikin kehittämään jatkuvasti omaa osaamistaan. Tämä auttaa sitä varmistamaan, että yrityksen asiakkailla on aina mahdollista saada uusia ruokaelämyksiä.

Innostamisen lisäksi HKScan Oyj:n tärkeä arvo on ammattitaidolla johtaminen. Tätä kautta yritys pystyy vahvistamaan henkilöstönsä sitoutumista, tulosvastuuta sekä motivaatiota. HKScan Oyj:n toiminnassa korostuvat myös sellaiset arvot kuin välittäminen ja vastuun kantaminen.