Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livenä

Suositeltava kuva Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livena 1 - Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livenä

Yle tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuunnella Satakunnan Radiota livenä. Oletko jo kokeillut tätä mahdollisuutta? Ellet vielä ole, kerromme siitä sinulle lisää tässä artikkelissa. Yle pitää muutenkin koko Suomen näppärästi ajan tasalla Satakunnan alueen tuoreimmista uutisista!

Post kuva Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livena Taajuudet - Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livenäTaajuudet

Ylen Satakunnan Radion taajuudet ovat Eurajoki 94.8 FM, Kristiinankaupunki 97.2 FM ja Pori 94.8 FM. Käännä siis radiosi oikealle taajuudelle ja aloita Ylen Satakunnan Radion lähetyksistä nauttiminen! Yle Radio Suomi -kanava on aktiivinen myös somessa, joten voit seurata sen uusimpia uutisia näppärästi vaikkapa Facebookin kautta.

Post kuva Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livena Satakunnan tuoreimmat uutiset napparasti - Kuuntele Ylen Satakunnan Radiota livenäSatakunnan tuoreimmat uutiset näppärästi

Yle välittää muutenkin Satakunnan tuoreimpia uutisia. Viime aikoina on puhuttu runsaasti esimerkiksi Satakunnan koronavirustilanteesta. Esimerkiksi nuorten joukkoaltistuminen koronan brittimuunnokselle on aiheuttanut huolta Raumalla ja lykännyt paluuta lähiopetukseen. Alueen koronatilanteen kehitystä on ollut helppo seurata Ylen verkkosivujen kautta.

Etäopetus on herättänyt Satakunnan alueella muutenkin huolta ja keskustelua. 31. maaliskuuta 2021 Yle uutisoi, kuinka Meri-Porin alueen koulukuraattori ja nuorisotyöntekijä ideoivat konseptin, jossa tukipetusta annettiin oppilaiden kotipihoissa. Monet nuoret ovat kokeneet etäopiskelun haastavana, joten onkin hienoa, että Satakunnassa on pyritty löytämään ratkaisukeinoja näihin haasteisiin.

Koronaepidemia on vaikuttanut monin tavoin ympäri Satakunnan aluetta. Epidemia on sotkenut jopa Rauman telakan aikataulua ja telakalla rakennettavan uuden Wasaline-lautan valmistuminen onkin viivästynyt. Lautan piti olla luovutuskunnossa jo toukokuussa 2021, mutta näillä näkymin se saadaan luovutettua vasta vuoden 2021 kesäkuussa. Koronaepidemian leviäminen telakalla aiheutti tämän harmittavan viivästyksen, sillä laaja tartuntojen ketju pysäytti telakan työt.

Puheenaiheeksi on noussut myös Porin keskustaan tuleva palvelupiste, joka on suunnattu päihtyneille henkilöille. Palvelupisteestä toivotaan matalan kynnyksen pistettä, jonne voi mennä sellaisena ja siinä kunnossa kuin sattuu olemaan. Monissa pisteissä asiakkaiden päihteettömyys on ehdoton osallistumisen edellytys, mutta tässä palvelupisteessä kokeillaan toisenlaista, matalan kynnyksen, lähestymistapaa.