Lähteet ja informaatio

Sivun kuva Lahteet ja informaatio - Lähteet ja informaatio

Kaikki tämän nettisivuston artikkelit on kirjoitettu faktatietoihin perustuen. Lähteinä on käytetty radiokanavien omia sivuja ja niistä löytyviä tietoja. Tiedot ovat siis helposti todennettavissa ja jokainen voi löytää ne tutkimalla radiokanavien nettisivuja. Toki muutoksetkin ovat mahdollisia. Esimerkiksi radiokanavien ohjelmat ja juontajat saattavat muuttua hyvinkin pikaisella aikataululla. Muutoksiin on siis hyvä varautua. Kun artikkeleita päivitetään ja ne lisätään sivuillemme, ovat niistä löytyvät tiedot aina ajan tasalla. Jos siis luet artikkelin heti sen ilmestymisen jälkeen, voit luottaa siihen, että lähteenä on käytetty ainoastaan uusia tietoja.

Mistä muualta löydämme tietoa artikkeleihin?

Löydämme tietoa artikkeleihin myös muilta ajankohtaisilta sivustoilta, kuten vaikkapa uutismedioista. Jos artikkelin aiheena on käsitellä vaikkapa Satakunnan alueen suosituimpia radiokanavia, tutustumme silloin aiheeseen tarkemmin perehtymällä tutkimustuloksiin. Nämä lähteet kerrotaan erikseen artikkeleissa, joten jokainen voi käydä itse lukemassa vaikkapa juuri tutkimustuloksista enemmän.

Meille on tärkeää, että kaikki sivuiltamme löytyvä tietoa on asianmukaista ja oikeaa. Emme siis halua julkaista mitään sellaista, jonka lähteitä emme pysty osoittamaan. Voitkin luottaa siihen, että tämä sivusto keskittyy olemaan faktatietoa kertova sekä tärkeisiin asioihin painottuva. Me kerromme Satakunnan alueen radiokanavista ja podcasteista sekä keskitymme erityisesti Satakunnan uutisiin, joita myös radiokanavilla käsitellään. Emme siis käy läpi koko Suomen radiokanavia tai uutisia.