Radio Pori tutuksi pähkinänkuoressa

Suositeltava kuva Radio Pori tutuksi pahkinankuoressa 1 - Radio Pori tutuksi pähkinänkuoressa

Radio Pori on yksi Satakunnan alueen aktiivisimmista radiokanavista, joten siihen kannattaa tutustua! Tähän artikkeliin on koottu perustietoa Radio Porista pähkinänkuorimaiseksi tiivistelmäksi. Tiivistelmä auttaa sinua tutustumaan Radio Poriin nopeasti ja näppärästi jo muutamalla silmäyksellä!

Post kuva Radio Pori tutuksi pahkinankuoressa Perustietoa Radio Porista - Radio Pori tutuksi pähkinänkuoressaPerustietoa Radio Porista

Radio Porin toiminta alkoi paikallisradiona 1.12.1985. Kanavaa voi kuunnella Kokemäen ja Porin sekä niiden lähikuntien alueilla. Porissa kanavan taajuus on 89,4 MHz, Kokemäellä 98,0 MHz ja kaapelitaajuudella 88,8 MHz. Lisäksi Radio Porin lähetyksiä voi kuunnella netin kautta. Radio Porin nettisivu löytyy verkkosivulta Radiopori.fi. Viikoittaisia kuuntelijoita Radio Porilla on noin 42 000 ja se onkin kuunnelluin kaupallisesti toimiva radiokanava Porissa. Kanavan radio-ohjelmat on suunnattu erityisesti 25-55-vuotiaille aikuisille. MTV aloitti uutislähetysten tuottamisen Radio Porille vuosien 2020 – 2021 vaihteessa. Radio Porin omistaa Mediatajokat Oy. Kyseessä on paikallinen osakeyhtiö, jonka tytäryhtiönä toimii Jabadabaduu-niminen mainostoimisto. Radio Porin peittoalueella asuu 120 000 ihmistä.

Radio Pori on saanut arvostusta tekemästään työstä ja se onkin yksi Suomen suosituimmista radiokanavista. Vuonna 2010 Radio Pori sai Radio Gaalan Vuoden paikallinen radio -palkinnon ja vuonna 2011 Vuoden radio -palkinnon. Vuoden radio -palkinnon se on saanut myös vuonna 1989, vuonna 1994 sekä vuonna 1998.

Post kuva Radio Pori tutuksi pahkinankuoressa Ohjelmia 1 - Radio Pori tutuksi pähkinänkuoressaOhjelmia

Radio Porin ohjelma alkaa arkiaamuina jo kello 6.30, jolloin vuorossa on Radio Porin aamu -niminen ohjelma. Radio Porin aamu lähetetään maanantaista perjantaihin kello 6.30 – 11.00. Radio Porin aamun jälkeen ohjelma jatkuu Radio Porin päivä -nimisellä ohjelmalla, jota lähetetään arkisin maanantaista perjantaihin kello 11.00 – 13.00. Seuraavaksi vuorossa on arkisin Radio Porin iltapäivä, jota lähetetään maanantaista perjantaihin kello 13.00 – 18.00. Radio Porissa keskustellaan myös viikoittain ajankohtaisten vieraiden kanssa Torstain kahvivieras -nimisessä ohjelmassa, jonka lähetysaika on torstaisin kello 13.00 – 14.00. Kannattaa laittaa ajankohta muistiin, jos ajankohtaiset vieraat ovat sinusta erityisen mielenkiintoisia.

Lauantaisin on vuorossa Radio Porin lauantai -niminen ohjelma, jota lähetetään kello 9.00 – 14.00. Lisäksi Radio Porissa seurataan Porin Ässien otteluita ja kuunnellaan musiikkia. MTV:n tuottamat uutislähetykset ovat mukava lisä Radio Porin ohjelmistoon!

Kannattaa tutustua myös Radio Porin monipuolisiin, selkeisiin ja mielenkiintoisiin verkkosivuihin! Tällä hetkellä Radio Porin ajankohtaisiin aiheisiin ovat kuuluneet esimerkiksi koronarokotusten laajeneminen koskemaan kaikkia riskiryhmäläisiä sekä yli 65-vuotiaita. Myös Yyterin luopuminen naturistialueestaan on puhuttanut alueella. Sivustolla julkaistaan myös yrittäjäuutisia. 6. huhtikuuta 2021 yrittäjäuutisissa esiintyi Anette Ahokas Design – vaatemallisto, jota suunnittelee Anette Ahokas, ja joka on tullut tunnetuksi käyttämistään kierrätysmateriaaleista, persoonallisista käsittelyistään sekä uniikeista hääpuvuistaan ja esiintymisasuistaan.