Tietoa meistä

Sivun kuva Tietoa meista - Tietoa meistä

Tervetuloa lukemaan tätä Satakunnan alueen radiokanaville omistettua nettisivustoa! Täältä löydät runsaasti tietoa niin omista suosikkikanavistasi kuin alueen uusimmista kanavista. Näiltä radiokanavilta tulet kuulemaan niin päivän polttavat puheenaiheet uutisten muodossa kuin podcastejakin. Podcastit ovatkin nousseet ihmisten suosioon viimeistään 2020-luvulla. Ne voivat käsitellä ajankohtaisia aiheita tai keskittyä ainoastaan yhteen teemaan. Podcastien teemoja voivat olla esimerkiksi true crime, musiikki tai lifestyle. Jokaiselle löytyy taatusti itseä eniten kiinnostava aihepiiri. Tietoa podcasteista saat myös tältä nettisivustolta, joten pysy ajan tasalla ja käy lukemassa sivustoamme säännöllisesti.

Radiokanavia kaikkien makuun

Suomessa toimii suuri määrä erilaisia radiokanavia. Jotkut niistä soittavat enemmän musiikkia kuin toiset. Osa radiokanavista on pelkästään puheradioita, eli niissä ei kuulla ollenkaan musiikkia. Puheradio voi keskittyä esimerkiksi uutisiin tai vaikkapa viihteeseen, uskontoon, luontoon, tieteeseen tai urheiluun. Jos radiokanavalla on jokin tietty selkeä teema, se houkuttelee enemmän kuulijoita ja saa yleensä kuulijat pysymään uskollisina radiokanavalle. Myös hyvät juontajat tekevät osansa. Yleensä yhden juontajan ohjelma kestää kolmesta neljään tuntia. Ohjelma toistuu samalla paikalla päivä toisensa jälkeen, joten kuulijan on helppo muistaa, milloin hänen suosimansa ohjelma on jälleen käynnissä.

Tällä nettisivustolla käydään läpi myös juontajia. On hyvä tietää, ketkä kaikki Satakunnan alueen radiokanavilla työskentelevät. Koska mukana on niin kaupallisia radiokanavia kuin itsenäisiä radiokanavia, on juontajien kirjo laaja. Jotkut heistä voivat olla tunnettuja muiltakin radiokanavilta tai muista yhteyksistä, kun taas toiset ovat suurelle yleisölle tuntemattomia nimiä. Omat suosikkijuontajansa voi löytää kuitenkin ainoastaan kuuntelemalla ohjelmia ja pohtimalla sitä, kenen juontajan seurassa viihtyy parhaiten.

Ota siis nettisivuston artikkelit haltuun ja lähde kuuntelemaan joko omia suosikkikanaviasi tai löydä vaihtoehtoisesti täysin uusi kanava, joka sinua kiinnostaa. Muista myös tilata uutiskirjeemme, jonka avulla saat tiedon aina, kun päivitämme nettisivujemme artikkeleita. Näin pysyt mukana tapahtumissa ja ajan tasalla uusimpien uutisten suhteen. Ei siis muuta kuin tervetuloa lukemaan nettisivustoamme!