Tilaa uutiskirje

Sivun kuva Tilaa uutiskirje - Tilaa uutiskirje

Tiesithän, että voit tilata uutiskirjeemme sivuillamme? Sen avulla saat tietoa esimerkiksi uusimmasta artikkeleista ja muista sivujemme päivityksistä. Uutiskirjeen tilaaminen kannattaa, sillä uutiskirjeen avulla saa helposti tietoa. Se ei myöskään tietenkään maksa mitään, joten ota uutiskirje tilaukseen jo vaikka heti tänään.

Mikä uutiskirje on ja miten sellaisen voi tilata?

Uutiskirje on sähköpostiin saapuva kattaus siitä, mitä uutta nettisivuiltamme löytyy. Uutiskirje ei suinkaan ole roskapostia, eikä sitä lähetetä turhan usein. Et siis tule saamaan ylimääräisiä viestejä sähköpostiisi, vaan ainoastaan tilaamasi uutiskirjeen. Uutiskirje sisältää aina tärkeää tietoa ja lyhyet katsaukset uusimpiin artikkeleihin. Uutiskirjeen kautta artikkelit pääsee myös lukemaan suoraan linkkiä klikkaamalla, joten sinun ei tarvitse erikseen surffailla nettisivuillemme etsimässä uusimpia artikkeleita.

Uutiskirjeen voi tilata klikkaamalla linkkiä nettisivuillamme ja täyttämällä oman sähköpostiosoitteensa sekä lähettämällä pyynnön. Lähetämme uutiskirjeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti seuraavasta uutiskirjeestä alkaen. Jos haluat jossakin vaiheessa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen, on sekin tehty helpoksi. Löydät linkin uutiskirjeen peruuttamista varten suoraan uutiskirjeestä, joten voit lopettaa tilaamisen koska tahansa. Uutiskirjeen tilaaminen ei siis sido sinua mihinkään, joten pysy ajan tasalla uusista päivityksistä. Tilaa uutiskirje vaikka nyt heti ja pääset lukemaan uusia artikkeleita ensimmäisten joukossa. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä!